iQue – Aan de slag

Moet mijn iQue-aangedreven pelletbarbecue aangesloten zijn op het elektriciteitsnet?

Ja. Uw iQue-aangedreven pelletbarbecue heeft elektriciteit nodig om te kunnen werken.
Zorg ervoor dat deze is aangesloten op een speciale GFI, en dat niets anders hetzelfde circuit gebruikt.

Heb ik een account nodig om mijn iQue-barbecue via de app te bedienen?

Ja. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot het startscherm, de barbecue uitrusting, recepten en tips zonder een account aan te maken, maar om uw barbecue te bedienen en toegang te krijgen tot de instellingen via de iQue-app, moet u zich registreren voor een account.

Kan ik mijn vorige Broil King App-inloggegevens gebruiken met de nieuwe iQue-app?

Je kunt inloggen op de nieuwe Broil King iQue App met je oude inloggegevens, maar we raden je wel aan om in plaats daarvan een nieuwe login aan te maken via een sociaal profiel, zoals Facebook, Gmail of Apple: nieuwe app, nieuwe login!

Als u zich aanmeldt met een van uw sociale profielen, hoeft u één wachtwoord minder te onthouden en bespaart u op de lange termijn kostbare barbecuetijd.

Zodra u zich heeft aangemeld met uw nieuwe profiel, is het instellen van de barbecue eenvoudig en duurt niet meer dan een paar minuten. Open uw iQue-app, tik op het iQUE-pictogram onder aan het scherm, volg de aanwijzingen op het scherm en u bent klaar.

Veel barbecueplezier!

Hoe voeg ik een iQue-apparaat toe aan mijn app?

Om een apparaat toe te voegen aan uw iQue apparatenlijst:

1. Open de app en ga naar het HOME-scherm.
2. Selecteer het iQue pictorgram in de onderste balk.
3. Tik op het pictogram “+” en volg de aanwijzingen op het scherm.

Hoe verander ik tussen °C en °F?

Er zijn twee manieren om dit te doen.

Om te wisselen tussen °C en °F, houdt u eenvoudigweg het INSTELLINGEN-pictogram 5 seconden ingedrukt. De weergave-eenheden op het scherm schakelen van de ene meeteenheid naar de andere.

Dit kun je ook doen in de app. Klik in uw lijst met apparaten in de iQue-app op het INSTELLINGEN-pictogram in de rechterbovenhoek. Vanaf hier kunt u eenvoudig schakelen tussen °C en °F.

Hoe wijzig ik de barbecue temperatuur?

Een doeltemperatuur instellen of wijzigen via de iQue App:

1. Open de app en ga naar het HOME scherm.
2. Selecteer het iQue picogram in de onderste balk.
3. Tik in de lijst met iQue apparaten op de barbecue die je wilt wijzigen.
4. Er verschijnt een blauwe ring rond de barbecue temperatuurcirkel.

4A. Om een voorgeprogrammeerde temperatuur in te stellen, gebruikt u de sneltoetsen in de onderste balk:
WARM = 93°C
SMOKE = 107°C
ROAST = 176°C
GRILL = 315°C

4B. Een aangepaste temperatuur:
Gebruik de knoppen + en – onder het temperatuurdisplay om de temperatuur te verhogen/verlagen.
Om de temperatuur in stappen van 1°C aan te passen: TIK op de +/- toetsen.
Om de temperatuur snel te verhogen/verlagen: HOUD de +/- toetsen ingedrukt.

5. Wanneer het commando is geaccepteerd, pulseert de blauwe ring rond het temperatuurdisplay.
6. Om temperatuurupdates op uw mobiele apparaat te ontvangen, zorgt u ervoor dat uw iQue App-meldingen zijn ingeschakeld in het menu INSTELLINGEN van uw smartapparaat.

Hoe stel ik de doeltemperatuur van mijn vleessondes in?

Een nieuwe doeltemperatuur instellen via de iQue App:

1. Open de app en ga naar het HOME scherm.
2. Selecteer het iQue pictogram in de onderste balk.
3. Tik in de lijst met iQue apparaten, op de barbecues met de vleessondes.
4. Tik op de cirkel “Sonde 1” of “Sonde 2”. De blauwe ring verandert naar de geselecteerde sonde.

4A. Om een voorgeprogrammeerde temperatuur in te stellen, gebruikt u de sneltoetsen in de onderste balk:
WARM = 93°C
SMOKE = 107°C
ROAST = 176°C
GRILL = 315°C

4B. Een aangepaste temperatuur:
Gebruik de knoppen + en – onder het temperatuurdisplay om de temperatuur te verhogen/verlagen.
Om de temperatuur in stappen van 1°C aan te passen: TIK op de +/- toetsen.
Om de temperatuur snel te verhogen/verlagen: HOUD de +/- toetsen ingedrukt.

5. Wanneer het commando is geaccepteerd, pulseert de blauwe ring rond het temperatuurdisplay.
6. Om temperatuurupdates op uw mobiele apparaat te ontvangen, zorgt u ervoor dat uw iQue App-meldingen zijn ingeschakeld in het menu INSTELLINGEN van uw smartapparaat.

Kan ik mijn iQue apparaat AAN en UIT zetten via de iQue App?

Om veiligheidsredenen kan uw barbecue niet worden ingeschakeld via de iQue-app.

Het is echter mogelijk om hem UIT te zetten!

1. Open de app en ga naar het HOME-scherm.
2. Selecteer het iQUE-pictogram in de onderste balk.
3. Selecteer de barbecue in de lijst met iQue-apparaten.
4. Druk op de UIT-knop in de rechteronderhoek.
5. Selecteer “Uitschakelen” in de pop-up. Hierdoor wordt dezelfde uitschakelprocedure gestart die de barbecue zou volgen als deze handmatig aan de barbecue zou worden uitgeschakeld. Laat uw barbecue de uitschakelcyclus voltooien voordat u de stekker uit het stopcontact haalt.

Kan ik meerdere mobiele apparaten verbinden met hetzelfde iQue-apparaat?

Ja. Er kunnen meerdere mobiele apparaten worden gebruikt met hetzelfde iQue-apparaat.
Een voorbeeld: een Android-smartphone en een Apple iPad kunnen tegelijkertijd dezelfde iQue-barbecue bedienen.

Waarom worden er tijdens het koken geen meldingen weergegeven op mijn mobiele apparaat?

De iQue App is ontworpen om uw mobiele apparaat te waarschuwen wanneer:

– Een doeltemperatuur van de hoofdthermometer werd bereikt
– De doeltemperatuur van een vleessonde werd bereikt
– Een timer is voltooid

Als de meldingen op het scherm niet verschijnen op uw mobiele apparaat:

1. Open de iQue app. Tik op het PROFIEL pictogram in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer “Meldingsinstellingen”.
3. Sta in de instellingen van uw mobiele apparaat nieuwe verbindingen toe en schakel meldingen voor de iQue-app in. Om de MELDINGSINSTELLINGEN van uw mobiele apparaat te wijzigen, zoekt u online naar instructies die specifiek zijn voor uw apparaat.

Waarom geven de timers in mijn app en op mijn barbecue verschillende tijden aan?

Tijdens een normale bereiding kan er een verschil van 2 – 3 seconden zijn tussen de twee timers.

Hoewel de tijd misschien niet altijd precies hetzelfde is, heeft dit geen enkel effect op uw bereiding.

Als het tijdsverschil meer dan een minuut bedraagt, controleer dan uw WiFi-verbinding en telefooninstellingen.

Waarom kan ik de verstreken timer niet zien in de iQue App?

Op dit moment kan de timer in uw iQue-app alleen OMLAAG aftellen.

Om een timer in te stellen die omhoog telt, raden wij u aan de timerfunctie op uw mobiele apparaat te gebruiken.

Kan ik mijn iQue barbecue bedienen zonder de app?

Ja. Alle iQue-producten zijn te gebruiken met of zonder de iQue-app.

Waarom kan ik de instellingen van mijn barbecue niet meer in de app zien?

Om de instellingen via de iQue-app aan te passen, zet u uw barbecue handmatig AAN..

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

In Noord-Amerika worden uw gegevens opgeslagen bij AWS (Amazon Web Services) in Richmond, VA.