2021-2023 Broil King Barbecue Garantie

De volgende garantie is van toepassing op Broil King-modellen van het jaar 2021-2023. De garantie is van kracht vanaf de aankoopdatum en is beperkt tot het kosteloos vervangen van onderdelen die bij normaal huishoudelijk gebruik defect blijken te zijn. Deze garantie wordt alleen verleend aan de oorspronkelijke koper, zoals aangegeven op de garantieregistratie, en is alleen van toepassing op producten die in de detailhandel worden verkocht en alleen wanneer deze uitsluitend worden gebruikt door de koper in het land waar deze zijn gekocht. Voor meer informatie of garantiedetails van oudere modellen kunt u de gebruikershandleiding van uw barbecue raadplegen. U kunt hier een kopie van uw handleiding downloaden.  

Imperial, Regal
Baron
Crown,
Signet, Monarch
Sovereign Gem Porta-Chef Keg Smoke,
Regal Pellet,
Crown Pellet
Dekselcomponenten van
roestvrij staal/porselein gecoat staal
Levenslang Levenslang Levenslang 10 Jaar 10 Jaar
Gegoten aluminium kuip / componenten Levenslang Levenslang Levenslang 10 Jaar 10 Jaar
Roestvrij stalen kuip Levenslang Levenslang
Stalen kuip 10 Jaar 5 Jaar
Gietinox braadroosters 15 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar
Gietijzeren braadroosters 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 3 Jaar
Roestvrij stalen Flav-R-Wave 15 Jaar 3 Jaar 5 Jaar 2 Jaar 2 Jaar
Dual-Tube branders 15 Jaar 10 Jaar 10 Jaar
Roestvrij stalen branders 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar
Zijbrander 15 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar
Spitbrander
Infrarood zijbrander
(uitgezonderd screen)
15 Jaar
Roestvrij stalen componenten 15 Jaar 5 Jaar 5 Jaar
Overige onderdelen & verf 15 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 2 Jaar 3 Jaar

Wat is niet gedekt

Eventuele storingen of bedieningsproblemen als gevolg van ongelukken, misbruik, verkeerd gebruik, wijziging, verkeerde toepassing, vandalisme, onjuiste installatie of onjuist onderhoud of service, of het niet uitvoeren van normaal en routineonderhoud, inclusief maar niet beperkt tot schade veroorzaakt door insecten in de branderbuizen, zoals uiteengezet in de gebruikershandleiding. Verslechtering of schade als gevolg van zware weersomstandigheden zoals hagel, orkanen, aardbevingen of tornado’s, verkleuring door blootstelling aan chemicaliën, direct of in de atmosfeer.
Verzend- of transportkosten. Kosten voor verwijdering of herinstallatie. Arbeidskosten voor installatie en reparatie. Kosten van servicegesprekken. Aansprakelijkheid voor indirecte schade of gevolgschade. Gasbarbecues die geacht worden te worden gebruikt als gemeenschappelijke voorziening of gasbarbecues die niet rechtstreeks door de koper worden gebruikt en onderhouden.

Procedure voor garantie aanvragen

Alle garantie wordt door Broil King afgehandeld, al dan niet met de lokale verdeler als tussenpersoon. Als uw barbecue niet is geregistreerd, hebben wij de volgende informatie nodig om een claim in te dienen: modelnummer, serienummer en aankoopbewijs (kopie van de kassabon of factuur). Let op: in sommige gevallen kunnen we eisen dat onderdelen worden geretourneerd naar de Broil King garantieafdeling, waarbij de verzendkosten vooraf worden betaald.

Broil King verplicht zich jegens de oorspronkelijke koper van de barbecue (of de ontvanger in het geval dat een nieuw product als cadeau/prijs wordt gegeven) dat deze vrij is van defecten in materiaal en vakmanschap gedurende de periode vermeld in de garantietabel, indien gemonteerd en bediend in overeenstemming met de bijbehorende gebruikershandleiding.

Houd er rekening mee dat de Broil King garantie van kracht is vanaf de aankoopdatum en beperkt is tot het kosteloos vervangen van onderdelen die bij normaal huishoudelijk gebruik defect blijken te zijn, zoals aangegeven op de garantiepagina van de gebruikershandleiding. Het product moet op de juiste manier worden gereinigd en onderhouden volgens de instructies in de gebruikershandleiding en mag niet worden gebruikt in een gemeenschappelijke of commerciële toepassing om van de garantie gebruik te kunnen maken. Normale slijtage is uitgesloten. Onderdelen die onder deze garantie worden vervangen, moeten door de klant worden geïnstalleerd en zijn gegarandeerd voor het saldo van de oorspronkelijke garantie.

Broil King dekt geen defecten of bedieningsproblemen als gevolg van ongelukken, misbruik, verkeerd gebruik, wijziging, verkeerde toepassing, vandalisme, onjuiste installatie of het niet uitvoeren van normaal en routineonderhoud; inclusief maar niet beperkt tot schade veroorzaakt door insecten in de branderbuizen, zoals uiteengezet in de gebruikershandleiding. De Broil King garantie dekt geen achteruitgang of schade als gevolg van zware weersomstandigheden zoals hagel, orkanen, aardbevingen of tornado’s, verkleuring als gevolg van blootstelling aan chemicaliën, direct of in de atmosfeer, verzend- of transportkosten, verwijderings- of herinstallatiekosten, arbeidskosten, kosten voor installatie en reparatie, kosten voor servicebezoeken, aansprakelijkheid voor indirecte schade of gevolgschade.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van de barbecue voor meer informatie.

Om een aanvraag in te dienen

De volgende informatie is vereist:

Modelnummer.
Serienummer.
Aankoopdatum en aankoopbewijs (kopie van aankoopbewijs).
Een korte beschrijving van het probleem, met onderdeelnummer indien beschikbaar.

ONLINE:

Stuur ons klantenserviceteam een e-mail.

PER TELEFOON:

+32 16 26 99 01
Maandag – Vrijdag: 09:00 – 12:30 & 13:30 – 18:00