Mijn Winkelmand
0
  • Je winkelmand is momenteel leeg.
Broil King BeNeLux > Vlees > Rundsvlees > Runderrollade aan het spit
23/03/20

Runderrollade aan het spit

Ingrediënten (12 personen)

  • 5 kilo runderrollade
  • 5 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels Franse mosterd
  • 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
  • 1 eetlepel vers gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Snij de knoflookteentjes in snippers en plaats ze in het vlees.
  2. Meng de Franse mosterd en tijm en strijk het mengsel uit over het vlees.
  3. Steek het braadspit door het midden van het vlees en draai het vast met de spitvorken.
  4. Controleer het evenwicht en stel indien nodig bij met het tegengewicht.
  5. Plaats het braadstuk boven een druipschaal, gevuld met vocht. Dit kan bijvoorbeeld met wijn en water.
  6. Braad het vlees op MEDIUM gedurende 3 1/2 uur tot het vlees een kerntemperatuur heeft van 65°C. Gebruik hiervoor de vleesthermometer.
  7. Laat het vlees nog 20 minuten rusten alvorens het aan te snijden.

Gerelateerd