Mijn Winkelmand
0
  • Je winkelmand is momenteel leeg.
Broil King BeNeLux > Alles > Kabeljauwfilet op vel met ‘pico de gallo’
03/05/16

Kabeljauwfilet op vel met ‘pico de gallo’

Ingredienten

  • 2 grote kabeljauwfilets op vel
  • plataardige olie of gesmolten boter
  • sap van een halve citroen
  • zout en peper
  • 2 citroenen in schijfjes

Pico de gallo

  • 3 tomaten, gepeld en ontpit, in kleine stukjes gesneden
  • 1/2 rode ui, fijngesneden
  • 1 rood pepertje, ontpit en klein gesneden
  • 1 teentje look, in schijfjes
  • 3 soeplepels koriander, fijngehakt
  • 1 soeplepel limoensap
  • olijfolie
  • een paar druppels tabasco
  • peper en zout

Verwarm de barbecue tot op matig vuur. Olie de dubbele GrillPro rooster voor de vis in. Meng de boter of de olie met het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Smeer er de vis mee in. Leg de vis tussen het rooster en bak eerst aan de ‘vlees’kant zodat je een mooi grilpatroon krijgt. Draai het rooster nu om en laat rustig verder garen op de velkant. Bak gelijktijdig de schijfjes citroen op de barbecue. Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo onder elkaar, breng op smaak en zet koel weg tot het moment van opdienen.

Serveer de vis met de citroenschijfjes en de pico de gallo.

Gerelateerd