[:nl]Ingrediënten 1 witte pens 1 zwarte pens 1 appel 8 sneetjes peperkoek 75 gr suiker 25 ml water 30 gr gezouten boter 50 ml verse room Bereidingswijze Snijd beide worsten in 10 sneetjes en snijd 10 ronde stukken uit de peperkoek en de gesneden appel. Die stapelen...
[:nl]Voor 6 personen: bereidingstijd: 1 uur Ofschoon in het recept lamsfilet wordt gebruikt, kunt u dit zeer zeker ook vervangen door restjes gegrild lamsvlees, met uitstekende resultaten. Stoom de krieltjes op de zijbrander tot ze gaar zijn en giet ze af Als de...
[:nl]Ingrediënten 1 lang focaccia brood ½ tas pesto 1 kippenfilet 1 rode paprika 1 groene paprika 1 courgette 1 aubergine Provençaalse kruiden, peper en zout geraspte mozzarella 1 tas olijfolie van eerste persing Voor de pesto een bussel basilicum olijfolie peper en...
[:nl]Ingrediënten 2 piepkuikens (1/2 per persoon), doormidden gesneden ¾ kop frambozenazijn ½ kop droge witte wijn ¼ kop olijfolie sap van ½ citroen 2 sjalotten grof gehakt zwarte peper Was en droog de piepkuikens, verwijder overtollig vet weg en snij doormidden met...