Pens met appel en peperkoek

[:nl]Ingrediënten  1 witte pens 1 zwarte pens 1 appel 8 sneetjes peperkoek 75 gr suiker 25 ml water 30 gr gezouten boter 50 ml verse room Bereidingswijze Snijd beide worsten in 10 sneetjes en snijd 10 ronde stukken uit de peperkoek en de gesneden appel. Die stapelen...

Lamsvlees met aardappelsalade

[:nl]Voor 6 personen: bereidingstijd: 1 uur Ofschoon in het recept lamsfilet wordt gebruikt, kunt u dit zeer zeker ook vervangen door restjes gegrild lamsvlees, met uitstekende resultaten. Stoom de krieltjes op de zijbrander tot ze gaar zijn en giet ze af Als de...

Mediterraanse gegrilde panini

[:nl]Ingrediënten 1 lang focaccia brood ½ tas pesto 1 kippenfilet 1 rode paprika 1 groene paprika 1 courgette 1 aubergine Provençaalse kruiden, peper en zout geraspte mozzarella 1 tas olijfolie van eerste persing Voor de pesto een bussel basilicum olijfolie peper en...

Piepkuiken in frambozenazijn

[:nl]Ingrediënten 2 piepkuikens (1/2 per persoon), doormidden gesneden ¾ kop frambozenazijn ½ kop droge witte wijn ¼ kop olijfolie sap van ½ citroen 2 sjalotten grof gehakt zwarte peper Was en droog de piepkuikens, verwijder overtollig vet weg en snij doormidden met...

Mediteraanse Pizza

[:nl]Voor 4 personen: bereidingstijd: 20 minuten Ingrediënten 1 pizzabodem (zelfgemaakt of kant-en-klaar) 1 kippenfilet (gegrild) 200 gr. Feta kaas olijven zongedroogde tomaten rode ajuin verse basilicum balsamico vinaigrette 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels...